Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Tekenbenodigdheden

Tekenbenodigdheden

Tekenbenodigdheden bestellen

Bent u op zoek naar voordelige tekenspullen? Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreid gamma voordelige tekenbenodigdheden die u gemakkelijk en snel online kunt kopen. DiscountOffice.be biedt alles wat u nodig heeft om te tekenen voor volwassen en kinderen. Het assortiment bestaat onder meer uit aquarelblokken, tekenpapier, schetsblokken, aquarelpotloden, kleurpotloden, krijt en pastel.
Bij DiscountOffice.be bestelt u hoogwaardige tekenbenodigdheden van onder andere de kwaliteitsmerken Canson, Eberhard Faber, Faber Castell, Talens, Staedtler en Stabilo met hoge kortingen. De beste tekenmaterialen voor gebruik op scholen en bij onderwijsinstellingen, maar ook voor kunstenaars, tekenaars en ontwerpers of voor hobby doeleinden thuis.
De handige filterwoorden helpen u snel door het enorme aanbod op onze website te navigeren en de juiste tekenspullen te bestellen. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan biedt DiscountOffice.be ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de tekenbenodigdheden zijn uit stock leverbaar vanuit één van onze magazijnen. Bestel vandaag nog favoriete tekenspullen via DiscountOffice.be en uw bestelling wordt vaak de volgende werkdag al bezorgd.

Tekenen is goed voor iedereen

Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een ruime collectie tekenmaterialen voor beginners en professionele tekenaars. Tekenmaterialen voor volwassenen en tekenspullen voor kinderen.
Tekenen heeft een positief effect op de hersenen. Tekenen verbetert de hand oog coördinatie, versterkt de cognitieve functies en ontwikkelt een sterke intuïtie. Daarnaast komen bij tekenen geluksstofjes vrij in het brein, zoals dopamine, endorfine en serotonine. Tekenen zorgt voor ontspanning en vermindert stress en negatieve gedachten.
Wanneer kinderen veel tekenen wordt de fijne motoriek verbeterd, maar tekenen is vooral heel leuk om te doen. In het onderwijs vormt tekenen dan ook een belangrijk onderdeel van het lespakket.

Ruime keuze tekenbenodigdheden

DiscountOffice.be biedt een ruim aanbod tekenbenodigdheden die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen. Alles voor de mooiste creaties, tekeningen, schetsen en ontwerpen, zoals:

 • Aquarelblokken
 • Aquarelpotloden
 • Gekleurd tekenpapier
 • Houtskool
 • Kleurpotloden
 • Krijt
 • Pastel
 • Schetsblokken
 • Tekenblokken
 • Tekendoos
 • Tekening mappen
 • Tekenpapier

Tekenmaterialen voor scholen

Heeft u nood aan tekenmaterialen voor uw school of instelling? Door bij DiscountOffice.be alle tekenbenodigdheden online te bestellen profiteert u van hoge kortingen op de bekende merken. Bovendien bieden wij veel populaire tekenmaterialen in aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakkingen en hanteren we staffelprijzen waardoor u nog eens extra discount ontvangt.
Naast de scherpe prijzen, het enorm uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om achteraf te betalen vormt ook de snelle levertijd een belangrijk voordeel om te bestellen via DiscountOffice.be.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen

Aanbevolen