Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Copiers en multifunctionals

Copiers en multifunctionals

Multifunctionals kopen

Wilt u een voordelige multifunctional printer kopen? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid gamma multifunctionele inkjet- en laserprinters voor zowel A4 als A3 documenten, die u gemakkelijk en voordelig online kunt kopen.
U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen multifunctionals van de topmerken Brother, Canon, Hp, Epson en Kyocera tegen een scherpe prijs. Hoge kwaliteit all-in-one printers voor het printen, scannen en kopiëren van al uw documenten en verslagen. Of u nu een all-in-one printer voor thuis, voor op kantoor of voor het onderwijs wilt bestellen, u vindt de beste multifunctionals met een perfect afdrukresultaten via DiscountOffice.be.
De meeste multifunctionals zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Plaats vandaag nog uw bestelling bij DiscountOffice.be dan wordt de printer van uw keuze razendsnel bij u bezorgd.

Bestel ook uw printer gemakkelijk en voordelig online

Waarom zou u uw kantoorartikelen bij de ene leverancier bestellen en uw printers bij een andere leverancier? Bestel ook uw printer gemakkelijk en voordelig online via DiscountOffice.be, evenals alle benodigde printsupplies en u bespaart aanzienlijk op uw inkoop.
Door alles bij DiscountOffice.be te bestellen bent u veel voordeliger uit. U bespaart op de verzendkosten omdat uw order eerder franco geleverd wordt. En uw administratie hoeft slechts één factuur te verwerken.
Naast het uitgebreide assortiment, de scherpe prijzen en de razendsnelle levering is er nog een ander belangrijk voordeel om bij DiscountOffice.be alle bedrijfsbenodigdheden te bestellen. Bedrijven, scholen en instellingen kunnen op rekening kopen, dit kunt u eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.

All-in-one printers een handige oplossing

Een multifunctional wordt ook wel een All-in-one printer genoemd. Het is een handige 3-in-1 oplossing waarmee u tijd, geld en ook ruimte bespaart. In plaats van een losse printer, scanner en kopieermachine aan te schaffen is één multifunctionele printer voldoende.
Het assortiment bestaat uit multifunctional laserprinters en multifunctional inkjetprinters. Maar welke all-in-one printer is voor u het meest geschikt? Print u veel op kantoor of op uw bedrijf dan is een laserprinter een uitstekende keuze. Met deze snelle en efficiënte printers kunt u veel tijd besparen. Nadeel is dat een multifunctional laserprinter wel vaak meer ruimte in beslag neemt. Voor privégebruik of voor uw thuiswerkplek is een multifunctional inkjetprinter een goede optie. Bij DiscountOffice.be vindt u altijd een printer die voldoet aan uw wensen.

All-in-one printer in de aanbieding

Bij DiscountOffice.be bestelt u altijd hoogwaardige all-in-one printers van de topmerken Brother, Canon, Hp, Epson en Kyocera in de aanbieding. Ook toners en inktcartridges koopt u met hoge kortingen gemakkelijk en snel online.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen