Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Schildersbenodigdheden

Schildersbenodigdheden

Schildersbenodigdheden bestellen

Bent u op zoek naar schilders- en verfbenodigdheden? DiscountOffice.be levert alles wat u nodig heeft voor het schilderen en verven. Naast een uitgebreide collectie kwasten en penselen van een hoge kwaliteit, kunt u bij DiscountOffice.be ook schildersdoeken, ezels en diverse soorten verf tegen een scherpe prijs online bestellen.
Schildersbenodigdheden voor zowel professionele kunstenaars als hobbyisten, scholen, academies en universiteiten, iedereen koopt bij DiscountOffice.be de beste schildersbenodigdheden gemakkelijk en voordelig online.
De handige selectiemogelijkheden op onze website helpen u snel de juiste schildersbenodigdheden te vinden. U kunt onder meer filteren op merk, kleur, afmeting en uitvoering.
Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Voor de zakelijke klanten biedt DiscountOffice.be ook de mogelijkheid om op rekening te kopen, dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces.
Het grootste deel van de schildersbenodigdheden is uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.be en de schildersbenodigdheden worden vaak de volgende werkdag al bij u bezorgd.

Schildersbenodigdheden voor scholen

Heeft u nood aan schildermaterialen voor uw school of instelling? Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor voordelige schildersbenodigdheden die u gemakkelijk en snel online kunt kopen. DiscountOffice.be levert topkwaliteit schildersbenodigdheden van onder meer de bekende merken Eberhard Faber, Faber Castell, Creall, Amsterdam en Talens tegen hoge kortingen.
Bovendien hanteren wij staffelprijzen waarbij geldt dat hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Zeer interessant voor scholen en instellingen waar veel schildermaterialen nodig zijn, zoals verf, schilderdoeken, kwasten en penselen. Door alle schildersbenodigdheden bij DiscountOffice.be te bestellen bespaart u aanzienlijk op de inkoop van uw knutselmaterialen.
Naast de scherpe prijzen, het enorm uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om achteraf te betalen vormt ook de snelle levertijd een belangrijk voordeel om te bestellen via DiscountOffice.be.

Ruim aanbod schildersbenodigdheden

DiscountOffice.be levert een ruim aanbod schildersbenodigdheden tegen scherpe prijzen. Het assortiment is als volgt opgebouwd:

Kwasten en penselen

Bij DiscountOffice.be bestelt u hoogwaardige kwasten en penselen in verschillende diktes en materialen geschikt voor aquarel-, olie- of acrylverf.

Schildersdoeken

Schildersdoeken zijn te bestellen in verschillende formaten. De canvasdoeken zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor diverse verfsoorten zoals acryl-, aquarel- of olieverf.

Schildersezels

Mooie beukenhouten schildersezels in verschillende modellen.

Schilderstoebehoren

Hier vindt diverse bakjes, verfschorten, vernis, spray en meer dat van pas komt bij het schilderen en verven.

Verf

Bij DiscountOffice.be heeft u een ruime keuze verfsoorten, olieverf, waterverf, plakkaatverf, acrylverf, textielverf en meer. Te bestellen in heel veel verschillende kleuren.

Verfbussen

Edding verfspuitbussen met hoogwaardige acryllakken waarmee vrijwel alle oppervlakken snel en eenvoudig worden gerenoveerd, gerestaureerd en creatief gedecoreerd. Geschikt voor bijvoorbeeld glas, metaal, hout, kunststof, piepschuim, papier, behang, linnen, keramiek, steen, manden en nog diverse andere materialen.

Verftablet

Hoogwaardige waterverf tabletten leverbaar in veel verschillende kleuren met diepe kleurpigmenten.