Milieukeurmerken

FSC logo

FSC (Forest Stewardship Council)

FSC is een internationale non-profit-organisatie die gesteund wordt door alle grote milieugroepen. Het FSC-keurmerk is geen garantie van kwaliteit, het is alleen een bewijs dat het hout en papier komen uit bossen die beheerd worden conform de FSC-standaard. Deze standaard wordt internationaal gezien als een garantie voor verantwoord bosbeheer.
PEFC-logo

PEFC

Het PEFC-keurmerk geeft de verzekering dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit bos dat duurzaam beheerd wordt. Door certificering van bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat zij hun bos duurzaam beheren volgens de eisen van PEFC. Uit een gecertificeerd bos wordt PEFC gecertificeerd hout geoogst.
Nordic Swan

Nordic Swan

Het Nordic Swan Label is het milieukeur van Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland. In Nederland komt het keurmerk onder andere voor bij papier dat chloorvrij wordt geproduceerd, maar niet noodzakelijk gerecycled is. Papiersoorten met Nordic Swan logo bestaan meestal uit nieuw papier dat op minder milieubelastende wijze geproduceerd is.
ECF logo

TCF en ECF

Logo's die vaak op op kantoorpapier te vinden zijn. Chloorvrij gebleekt papier is er in twee varianten: ECF (Elementary Chlorine Free) en TCF (Totally Chlorine Free). ECF houdt in dat de papierpulp gebleekt is zonder chloorgas. Bij TCF is de papierpulp gebleekt zonder chloorgas en/of chloorverbindingen.
Blaue Engel

Der Blaue Engel Keurmerk

Der Blaue Engel is het Duitse milieukeurmerk. Het wordt verstrekt aan producten die, vergeleken met soortgelijke producten, minder belastend zijn voor het milieu. In het symbool staat de reden aangegeven waarom het product minder milieubelastend is. Producten met het ‘Der Blaue Engel’ keurmerk bevatten geen chemicaliën die belastend zijn voor het milieu.
DiscountOffice.be levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit stock leverbaar in heel België. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
U komt bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u een prijsofferte aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarden van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.be beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer Bancontact. Bestellingen van onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel België.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per bestelling. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nageleverd.
DiscountOffice.be doet er alles aan om uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particulier geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.