Keurmerken en reviews

Het allerbelangrijkste keurmerk is de mening van onze klanten. Trustpilot onderzoekt dit in opdracht van DiscountOffice.be. Dankzij reviews van klanten zijn reeds allerlei verbeteringen aan het proces tot stand gekomen. Hierdoor kunnen we u nu beter van dienst zijn.
Graag bedanken wij alle klanten die hieraan hebben meegewerkt.


DiscountOffice.be is heeft ook een Google MyBusiness-pagina. Ook hier is het mogelijk uw ervaringen te delen en de reviews van anderen te bekijken. Hiervoor dient u ingelogd te zijn met uw Google-account. Vanwege de gebrek aan verificaties van de order is het niet altijd mogelijk te achterhalen welke bestelling het betrof.


Aanmelden en afrekenen doet u binnen onze beveiligde (SSL) omgeving. Dit geldt uiteraard ook voor het betalingsproces via partner Docdata.

Comodo Encryption

DiscountOffice.be levert aan prijsbewuste bedrijven, instellingen en particulieren. Het zeer complete assortiment is meestal direct uit stock leverbaar in heel België. Daarnaast zijn op aanvraag nog eens duizenden artikelen leverbaar via een uitgebreid internationaal netwerk.
U komt bij geen enkele andere leverancier voordeliger uit. Elke productgroep is concurrerend geprijsd en voor grote aantallen kunt u een prijsofferte aanvragen. Uw bijdrage aan de verzendkosten is afhankelijk van het orderbedrag. Boven een orderwaarden van € 199,- excl. BTW wordt uw bestelling gratis bezorgd.
Heeft u een vraag over uw order of bent u op zoek naar een bepaald artikel? Wanneer u belt krijgt u geen computer of callcenter aan de lijn, maar een service-gerichte klantenservice-medewerk(st)er. DiscountOffice.be beschikt over productexperts op diverse gebieden die u graag helpen.
Bestelt u voor het eerst? Vele duizenden klanten gingen u reeds voor. Na registratie kunt u veilig online betalen via ondermeer Bancontact. Bestellingen van onderwijs-, zorg- of overheidsinstellingen worden direct verwerkt. Ook overige zakelijke klanten komen hier op aanvraag, of na eerdere bestelling, voor in aanmerking.
Vandaag besteld, morgen geleverd. Voorraadartikelen worden meestal binnen een werkdag bezorgd in heel België.
Bestelt u meerdere artikelen? De verzendkosten zijn eenmalig per bestelling. Mocht een artikel niet op voorraad zijn dan wordt deze kosteloos nageleverd.
DiscountOffice.be doet er alles aan om uw bestelling snel en correct af te handelen. Met die ervaring wordt de service voortdurend verbeterd op alle vlakken. Wat andere klanten van de geboden service vonden leest u na bij de diverse onafhankelijke reviews.
Als particulier geniet u ook van scherpe prijzen en volledige garantie. Zakelijke klanten worden tal van mogelijkheden geboden, variërend van facturering aan de administratie-afdeling tot prijsafspraken per product of verzending.