Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Kantoormachines


Kantoormachines

Kantoormachines bestellen?

Goede betrouwbare kantoormachine maken het werk op kantoor makkelijker en efficiënter. Met de juiste kantoorapparatuur wordt het werken niet alleen prettiger, maar kunt u ook veel geld besparen. Bij DiscountOffice.be bestelt u eenvoudig en snel online alle kantoormachines die u nodig heeft op kantoor. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment kantoormachines vindt u bij ons op één plek alle kantoormachines en toebehoren tegen scherpe prijzen.
Een groot deel van het assortiment is uit stock leverbaar. Heeft u vandaag een kantoormachine besteld via DiscountOffice.be? Dan heeft u het apparaat meestal de volgende werkdag al in huis. Zodat u weer snel aan de slag kunt.

Voor elk kantoor de beste kantoormachine

Of u nu een kantoor thuis heeft of werkt op een klein of groot kantoor, DiscountOffice.be biedt voor elke toepassing gebruiksvriendelijke kantoormachines die uw kantoorwerkzaamheden verlichten.
Zo kunt u bij DiscountOffice.be kiezen uit een ruim assortiment lamineerapparaten, inbindmachines en labelsystemen. Onmisbaar voor een goed georganiseerd kantoor! Bijvoorbeeld voor een mooie presentatie van rapporten, offertes en andere belangrijke documenten. En met behulp van een labelprinter print u snel en makkelijk labels voor een overzichtelijke administratie of verzendetiketten voor een mailing.
Wilt u een papiervernietiger kopen? Ook voor het adequaat vernietigen van privacygevoelige informatie bent u bij DiscountOffice.be aan het juiste adres. Voor elk type gebruik biedt DiscountOffice.be de juiste papierversnipperaars, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen.
Een andere belangrijke categorie binnen het assortiment kantoorapparatuur vormen de apparaten voor geldverwerking. Niet alleen voor het verwerken van betalingen op de werkplek zoals kassa’s, kassa lades en barcodescanners. Maar ook voor de financiële administratie levert DiscountOffice.be diverse biljettelmachines en munttelmachines voor het snel en zorgvuldig opmaken van de kas. Voor een eenvoudige en voordelige oplossing voor het herkennen van valse bankbiljetten bestelt u bij DiscountOffice.be een valsgeld detector, waarmee u veel ellende en dus veel geld bespaart.

Compatible of huismerk: een voordelig alternatief

DiscountOffice.be levert alle topmerken kantoorapparatuur tegen hoge kortingen, onder meer van Brother, Dahle, Rexel, Leitz, Dymo, GBC en Ideal. Hoogwaardige kantoormachines tegen scherpe prijzen. Nog meer besparen op de inkoop van uw kantoormachines? Het DiscountOffice huismerk is een betaalbaar alternatief: wanneer u kiest voor DiscountOffice-artikelen kiest u voor goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en geven twee jaar volledige garantie op deze artikelen bij correct gebruik!
Ook alle toebehoren voor kantoorapparatuur zoals labels, lamineerhoezen en bindruggen bestelt u snel en voordelig online bij DiscountOffice.be. Voor veel accessoires hanteren wij staffelprijzen, dus hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Bovendien hebben wij extra laag geprijsde voordeelbundels bindruggen en voorbladen waarmee u nog voordeliger kunt inbinden. Ook zijn compatible labels, verzendetiketten en kassarollen een goede manier om een kostenbesparing te realiseren op uw inkoop. Informeer naar de mogelijkheden bij onze afdeling Customer Care.