Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Handdoek dispensers

Handdoek dispensers

Andere benamingen: Handdoekrol dispensers, Professionele Vouwhanddoek Dispensers, Vouw handdoek Dispenser,

Handdoek dispenser bestellen

Bent u op zoek naar een handdoek dispenser? DiscountOffice.be biedt een uitgebreid assortiment handdoek dispensers voor intensief en minder intensief gebruik tegen scherpe prijzen. Voor welk gebruik u een professionele handdoekdispenser zoekt, DiscountOffice.be levert dispensers voor zowel handdoekrollen als vouwhanddoeken, zoals C-vouw, zigzag vouw of intergevouwen handdoekjes.

De juiste papieren handdoekjes bestelt u ook gemakkelijk en voordelig online bij DiscountOffice.be. Door al uw facilitaire artikelen bij één leverancier te bestellen kunt u veel besparen op uw inkoop.
Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling customer care. Door onze jarenlange ervaring met facilitaire artikelen ontvangt u altijd een deskundig advies, en bestelt u bij DiscountOffice.be de handdoekdispenser die het meest geschikt is voor uw sanitaire ruimte.

Handdoekdispensers: voor optimale hygiëne

Het gebruik van papieren handdoekjes is de meest hygiënische manier voor het drogen van de handen. De handdoekjes worden eenvoudig uit de handdoek dispenser genomen en na gebruik weggegooid.
De handdoekdispenser is de meeste optimale hygiënische oplossing in tegenstelling tot een handendroger die alle bacteriën door de lucht blaast en een stoffen handdoek die sowieso vol bacteriën zit. Een handdoekdispenser voor papieren handdoeken wordt veel gebruikt in openbare gelegenheden, scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Op plekken waar hygiëne erg belangrijk is.

Ruim assortiment handdoekdispensers

DiscountOffice.be biedt een ruime collectie handdoek dispensers in verschillende soorten, formaten en kleuren zoals wit, zwart en rvs. Voordat u een handdoek dispenser bestelt bij DiscountOffice.be kunt u zich het beste afvragen hoeveel bezoekers u verwacht in de sanitaire ruimte, zijn dit alleen medewerkers of ook bezoekers en hoe de ruimte wordt schoongemaakt. Zo bepaalt u eenvoudig welke handdoekdispenser het beste bij uw bedrijf past.

Wilt u een Tork handdoekdispenser bestellen? Naast het complete Tork assortiment levert DiscountOffice.be ook topkwaliteit handdoek dispensers van de bekende merken Katrin, Kimberly Clark en Europroducts. Bent u op zoek naar een betaalbare oplossing? Binnen het huismerk DiscountOffice kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen handdoekdispensers van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Het assortiment handdoek dispensers van DiscountOffice.be is verdeeld in rolhanddoek dispensers en vouwhanddoek dispensers.
Wilt u een handdoek dispenser voor Centerfeed rollen kopen? U kunt bij DiscountOffice.be kiezen uit handdoekrol dispensers waarbij u zelf het papier eruit trekt en de zogenoemde “no touch” elektronische handdoekdispensers voor een nog hygiënischere oplossing.

Het aanbod vouwhanddoek dispensers bij DiscountOffice.be is groot te noemen. Voor elke situatie vindt u bij DiscountOffice.be de juiste dispenser. Eén van de meeste bestelde handdoekdispenser is de Z-vouw of ZZ-vouw dispenser, waarbij het volgende handdoekje klaar hangt voor de volgende gebruiker. U koopt de zigzag handdoekdispenser gemakkelijk en snel bij DiscountOffice.be.
Wilt u een C-vouw handdoek dispenser bestellen? Naast handdoek dispenser voor C-vouw handdoeken biedt DiscountOffice.be ook scherp geprijsde handdoek dispensers voor multifold en interfold vouwhanddoekjes.