Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Gelpen met drukknop

Gelpen met drukknop

Verwante categorie: Gelpen met dop

Andere benamingen: Gelschrijver, Gelpennen, Gelroller

Gelpen met drukknop kopen

Heeft u nood aan goede gelpennen? DiscountOffice.be biedt goed kwaliteit gelpennen van onder meer Bic, Edding, Paper Mate, Pentel, Pilot, Sakura en Uni-Ball, die u gemakkelijk en voordelig online kunt bestellen. Voor een betaalbaar alternatief zijn ook onze huismerk gelpennen van DiscountOffice en Quantore zijn een goede keuze, deze gelpennen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
U heeft de keuze uit een divers aanbod gelpennen in veel verschillende kleuren, naast gelpennen met drukknop vindt u bij DiscountOffice.be ook een uitgebreid assortiment gelpennen met dop en luxe gelpennen.

In deze categorie vindt u alle modellen gelpennen met een drukknop. Maar hoe vindt u de beste gelpennen die u zoekt? De handige selectiemogelijkheden helpen u met het kopen van de juiste gelpennen, u kunt onder andere filteren op merk, type en kleur van de gelpen.
De meeste gelpennen liggen op stock in één van onze magazijnen, waardoor er een snelle levertijd geldt. Dit betekent meestal, vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd.

Het voordeel van een gelpen

Een gelpen, ook wel een gelschrijver of gelroller genoemd, is een balpen die voorzien is van een gel op waterbasis in plaats van op oliebasis zoals bij een gewone balpen het geval is. De gelinkt zorgt voor een comfortabele schrijfwijze. De vloeibare inkt is iets dikker, zodat de gel niet snel door het papier zal lekken. Het unieke aan een gelpen is dat deze in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is, ook in glitter- en neon uitvoeringen.
Gelpennen worden vele toegepast voor creatieve doeleinden, zelfs op zwart papier zijn gelpennen goed dekkend. Maar ook op kantoor en op school worden gelpennen veel gebruikt vanwege het hoge schrijfcomfort.

Ruim aanbod gelpennen met drukknop

Bij DiscountOffice.be vindt u een ruime keuze gelpennen met drukknop. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, naast gelpennen zwart, rood, blauw, groen, kunt u ook gelpennen wit, zilver en goud bestellen.
Heeft u meerdere kleuren nodig, kies dan voor een assortimentsverpakking met meerdere kleuren.

Hieronder volgt een overzicht van de populairste gelpennen:

  • Gelschrijver Quantore grip drukknop 0.7mm blauw
  • Gelschrijver PILOT G2 blauw 0.4mm
  • Gelschrijver Bic Gelocity blauw medium 0.3mm
  • Gelschrijver Pentel Energel BL77 blauw 0.4mm
  • Gelschrijver Sakura Gelly Roll Moonlight

Gelpennen met discount kopen

Bij DiscountOffice.be bestelt u alle topmerken gelpennen met hoge discount, zoals gelpennen van Bic, Edding, Paper Mate, Pentel, Pilot, Sakura, Uni-Ball en meer.
Daarnaast hanteert DiscountOffice.be staffelprijzen waardoor geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Hierdoor kunt u bij een bestelling van meerdere stuks nog meer besparen op uw inkoop.