Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes

Andere benamingen: Schoonmaakdoekjes, Desinfecterende doekjes, Alcoholdoekjes

Reinigingsdoekjes online kopen

Het is gemakkelijk om een reinigingsdoekje te gebruiken om tussen alle werkzaamheden door, toch nog uw bureau, kantoor, werkplek, laptop of computer schoon te kunnen maken. Zodat u altijd in een schone hygiënische leefomgeving bent. Op deze manier voorkomt u ook dat er virussen of bacteriën kunnen verspreiden. Ook werkt iedereen effectiever en voelt zich beter in een schone werkomgeving. Het gebruik van wegwerpschoonmaakdoekjes maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. U kunt een vochtig doekje uit de verpakking halen en direct aan de slag. En vervolgens kunt u deze wegwerpen in een prullenbak. Op deze manier is het oppervlak in een zeer korte tijd schoongemaakt met een vochtig wegwerpschoonmaakdoekje.

breed aanbod schoonmaakdoekjes

Een vochtig schoonmaakdoekje is in vele soorten te bestellen bij DiscountOffice.be. Er is een groot assortiment met allerlei reinigingsdoekjes. Ook de desinfecterende vochtige doekjes zitten in dit assortiment. Sommige hiervan kunnen worden gebruikt om oppervlakten schoon te maken of uw gezicht en handen. Er zijn zelfs hygiëne doekjes die voor beide geschikt zijn.

Voor het schoonmaken van randapparatuur van laptops en computers, zijn er speciaal geschikte schoonmaak doekjes te bestellen. Zo kunt u uw toetsenbord, muis of beeldscherm schoonmaken, zonder deze te beschadigen. Een beeldscherm heeft een antistatisch schoonmaakdoekje nodig, anders kan het beeldscherm kapot gaan.

Overzicht van overige reinigingsdoekjes:

  • multifunctionele reinigingsdoekjes
  • microvezel doeken
  • absorberende reinigingsdoekjes
De schoonmaakdoekjes hebben een snelle levertijd en worden vaak de volgende werkdag al geleverd. Daarnaast heeft DiscountOffice.be altijd de scherpste prijzen.

Desinfectie doekjes

DiscountOffice.be heeft een breed aanbod van vochtige desinfecterende doekjes. Deze zijn gemakkelijk op de website te bestellen. Er is een snelle levertijd, vandaag besteld is meestal de volgende werkdag in huis.

Overzicht soorten desinfecterende doekjes:

  • Alcoholdoekjes
  • Desinfectiedoekjes
  • Antibacteriële doekjes

In het brede assortiment van DiscountOffice.be is er keuze in alcoholdoekjes met 70% of 75% alcohol. Dit percentage is hoog genoeg om virussen en bacteriën tegen te gaan. Op deze manier kan met dit desinfectiemiddel de verspreiding van ziekteverwekkers voorkomen. De minimale alcohol, ook wel ethanol genoemd, moet een percentage bevatten van 60% tot 90% alcohol. De populairste desinfecterende doekjes zijn Dettol doekjes en Diversey Suma reinigingsdoekjes.

De antibacteriële doekjes zijn uniek ontworpen voor het desinfecteren van handen, gezicht en oppervlakten. Een zeer populair artikel is de “Discountoffice Antibacteriële doekjes Sleepy 70st” die tevens ook nog voordeliger per 12 doosjes te bestellen zijn. Vooral bedrijven, scholen, kantoren kopen deze graag groot in.

Vochtige reinigingsdoekjes in de aanbieding

Wanneer u bij DiscountOffice.be bestelt kunt u genieten van de voordeligste prijzen. Naast deze scherpe prijzen is er ook een heel breed assortiment met uiteenlopende artikelen. Bij het inkopen van meerdere stuks van een artikel zijn er hoge kortingen te krijgen. Dit wordt gedaan met de staffelkorting, deze is te vinden waar de omschrijving en kenmerken staan. Of dat u nu op zoek bent naar een vochtig schoonmaak doekje of een pallet papier. Bij DiscountOffice.be ontvangt u altijd de voordeligste prijs.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen