Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Dameshygiëne

Dameshygiëne

Andere benamingen: Toilethygiëne, Hygiënezakjesdispensers

Dameshygiëne artikelen bestellen

Bij DiscountOffice.be bestelt u gemakkelijk en voordelig online alle artikelen die een discrete en hygiënische oplossing bieden voor een schoon en fris damestoilet. Bijvoorbeeld damesverbandzak dispensers, hygiënezakjes en dameshygiënebakken.
Het is belangrijk om uw sanitaire ruimtes te voorzien van alle gemakken waaronder een dames hygiëne afvalbak, u kunt kiezen uit vuilbakjes in verschillende uitvoeringen zoals kunststof of rvs. Hierdoor vindt u zeker via DiscountOffice.be een bijpassende dames hygiënebak voor elke toiletruimte.
Met een paar klikken selecteert u eenvoudig binnen het ruime assortiment het juiste artikel dat u zoekt. Vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank.
Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling dan kunt ook op rekening kopen bij DiscountOffice.be. Wilt u achteraf betalen? U kunt dit eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces.
Het merendeel van de vrouwelijke hygiëne artikelen zijn uit stock leverbaar en worden snel geleverd. Bestel vandaag nog via DiscountOffice.be en uw bestelling heeft u vaak de volgende werkdag al in huis.

Een schoon en fris damestoilet

Een goed ingerichte en hygiënische toiletruimte draagt bij aan de professionele uitstraling van uw organisatie. Niet alleen uw medewerkers maar ook uw bezoekers en klanten stellen een schoon en opgeruimd toilet op prijs. Naast een schone hygiënische ruimte is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw sanitaire ruimte ruimschoots voorzien is van voldoende zeep, handdoekjes en toiletpapier.
Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een dameshygiënebak voor een verhoogde hygiëne en gebruiksgemak. Evenals hygiëne zakjes die zorgen voor een extra hygiëne, bijvoorbeeld door een handige hygiënezakjes dispenser aan de muur te bevestigen. Bij DiscountOffice.be vindt u voor elk toilet een geschikte dameshygiënebox en bijpassende hygiëne zakjes dispenser.

Ruime keuze vrouwelijke hygiëne artikelen

Bij DiscountOffice.be bent u aan het juiste adres voor alle dameshygiëne artikelen die u met discount eenvoudig online kunt bestellen.
Heeft u meerdere toiletruimtes in te richten? DiscountOffice.be hanteert staffelprijzen waarbij geldt hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs. Zo kunt u aanzienlijk besparen op de inkoop van uw facilitaire artikelen.

Onderstaande artikelen kunt u vinden in het assortiment:

Dameshygiëne afvalbak

Bij DiscountOffice.be vindt u dameshygiënebakken in verschillende uitvoeringen, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals kunststof of rvs. Leverbaar in diverse kleuren.

Hygiëne zakjes

Voor extra hygiëne zijn damesverbandzakjes aan te bevelen. Dit is een discrete manier om damesverband hygiënisch en effectief weg te gooien, zodat uw toiletruimte netjes en steriel blijft. De hygiëne zakjes zijn te bestellen in plastic of papieren uitvoeringen.

Hygiëne zakjes dispenser damesverbandzakhouder

Bestel bij DiscountOffice.be hoogwaardige en duurzame dispensers voor jarenlang comfort en gemak.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen