Nog geen klant?

Vul een winkelwagentje (rechtsboven) en volg de aanwijzingen.

Wilt u liever eerst een account aanmaken?

Balpennen met drukknop

Balpennen met drukknop

Verwante categorie: Balpennen met dop

Andere benamingen: Rollerpoint, Klikpen

Balpennen met drukknop bestellen

Balpen kopen? U bent hier aan het goede adres. Bij DiscountOffice.be vindt u een uitgebreide collectie balpennen met drukknop: van de meest verkochte Bic M10 tot een luxe balpen van Parker of Waterman!
Voor kantoor, op school of voor thuis, u bestelt gemakkelijk en voordelig online de beste balpennen via DiscountOffice.be. Niet alleen voordelige balpennen met een drukknop, ook biedt DiscountOffice.be een ruim aanbod balpennen met een dop.
Met behulp van de handige selectiemogelijkheden vindt u snel de juiste balpennen, vervolgens betaalt u veilig en vertrouwd binnen de online betaalomgeving van uw eigen bank. Bestelt u namens een bedrijf, school of instelling, dan kunt u ook op rekening kopen.
Heeft u snel balpennen nodig? Geen probleem bij DiscountOffice.be! De meeste balpennen liggen op stock in één van onze magazijnen en worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

Een goede balpen is onmisbaar

Balpennen zijn onmisbaar geworden op scholen, kantoren en voor thuis. De balpen werd in 1938 uitgevonden door de Hongaar László Bíró, tot op de dag van vandaag is er aan het ontwerp weinig veranderd. Het grote voordeel van een balpen is het gebruikersgemak. In tegenstelling tot vulpennen hoeft de inkt niet snel vervangen te worden en droogt de inkt zeer snel op. Door de ronde punt (bal) van de pen maakt de balpen minder snel krassen in het papier.
Zorg altijd voor voldoende balpennen op elke werkplek, niets is zo vervelender dan zoeken naar een goede balpen. Bij DiscountOffice.be vindt u ook diverse grootverpakkingen balpennen in verschillende uitvoeringen.

Ruime keuze balpennen met drukknop

Bij DiscountOffice.be kunt u terecht voor voordelige balpennen, topkwaliteit balpennen van onder meer Bic, Faber Castell, Papermate, Pentel, Pilot en Schneider die u met discount online kunt kopen.
Voor een betaalbaar alternatief zijn balpennen van het huismerk DiscountOffice en Quantore een uitstekende optie.
Het assortiment balpennen met drukknop is zeer uitgebreid. Belangrijke kenmerken van balpennen die bepalend zijn voor het maken van de juiste keuze zijn onder andere de schrijfbreedte, de kleur en het ontwerp van de balpen.
Balpennen zijn verkrijgbaar in verschillende schrijfdiktes, de standaard dikte is 0,7mm en wordt ook wel aangeduid met medium. Balpennen met een medium schrijfdikte worden het meest verkocht.
Bij DiscountOffice.be vindt u balpennen met drukknop in veel kleuren. De meeste verkochte balpennen zijn blauw, maar u kunt ook balpennen in zwart, rood, groen, oranje, roze en violet bestellen. Tevens vindt u bij DiscountOffice.be de bekende 4 kleuren pennen.
Verder heeft u nog de keuze uit verschillende modellen. Als u veel schrijft dan is een balpen met een rubberen grip prettig. Deze ergonomische balpennen zijn speciaal ontworpen om RSI klachten te voorkomen. Bestel uw ergonomische balpennen gemakkelijk en snel online bij DiscountOffice.be.

Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende balpennen met drukknop:

  • Balpen Bic M10 blauw medium
  • Balpen Paper Mate Flexgrip Ultra blauw medium
  • Balpen Quantore drukknop blauw medium
  • Balpen Bic Atlantis classic 0.32mm blauw
  • Balpen Schneider K15 blauw medium

Voordelige balpennen kopen

Gebruikt u veel balpennen? DiscountOffice.be biedt diverse aantrekkelijk geprijsde voordeelverpakking balpennen met 50 stuks of balpennen 90 + 10 gratis.
Bovendien hanteert DiscountOffice.be speciaal voor grootverbruikers staffelprijzen. Hierbij geldt hoe meer u bestelt hoe lager de prijs. Koop al uw balpennen bij DiscountOffice.be en u bent nog voordeliger uit.

Vertrouwd bestellen

Bancontact
Creditcard
Levering op rekening zakelijk
Koop al uw bedrijfsbenodigdheden lokaal bij één leverancier. DiscountOffice.be BV levert volgens Belgisch recht en is BTW-plichtig in België. Op aanvraag kunnen facturen via Peppol verstuurd worden. Facturen kunnen eenvoudig van uw eigen referentienummer of bestelcode voorzien worden.

Aanbevolen